ARCHIV oficiálního časopisu AV ČR

 


Z monitoringu tisku

 

Akademický bulletin 2010–2015

Plakat_obalky_web.jpg



Stopy AB v jiných titulech

Stopa AB v dalších médiích a knižních titulech

PF 2007

Obrázek k článku 

Vážení a milí čtenáři Akademického bulletinu,

loučíme se s Vámi v roce, který by se mohl nezasvěcenému pozorovateli zdát klidný a zavedený, ačkoli pulzoval náročnými přípravami přeměny akademických ústavů v právní formu veřejných výzkumných institucí, která ústavům přinese větší autonomii, ale také větší zodpovědnost.
Společně vstupujeme na startovní čáru zásadních změn v celé Akademii věd. Jako ostatně vše nové v životě lidském i tyto změny s sebou nesou spoustu nejasností, nadějí i obav.
Přejme si vzájemně, abychom na tomto startu správně vyrazili k zamýšleným cílům i k metě nejvyšší, jež by měla být alfou a omegou všeho tohoto snažení: k badatelským výsledkům, které budou ku prospěchu celé společnosti.

Za celý kolektiv redakce
MARINA HUŽVÁROVÁ

Vážení čtenáři, omlouváme se Vám za mírné zpoždění Akademického bulletinu způsobené stěhováním redakce do nových prostor ve třetím patře budovy Violy, Národní 3. V souvislosti s organizačními změnami přestává být vydavatelem AB Tiskový odbor. Od nového roku budeme vycházet v divizi nakladatelství Academia Střediska společných činností AV ČR. Všechny kontakty uvedené v tiráži jsou i nadále platné.