ARCHIV oficiálního časopisu AV ČR

 


Z monitoringu tisku

 

Akademický bulletin 2010–2015

Plakat_obalky_web.jpg



Stopy AB v jiných titulech

Stopa AB v dalších médiích a knižních titulech

Abicko  > 2008  > září  > Knihy

Počítačová literatura a učebnice angličtiny nakladatelství Computer Press

Neodmyslitelnou součástí soukromého i pracovního života každého z nás jsou počítače a programy, se kterými pracujeme. Vděčně přijímáme publikace, které nám práci s nimi usnadňují a radí nám, jak na to.

Podrobná uživatelská příručka Microsoft Office 2007 nás srozumitelně naučí, jak pracovat ve Wordu, Excelu, Outlooku, Accessu a v dalších aplikacích, které MS Office nabízí. Příručka Microsoft Office PowerPoint 2007 detailněji přibližuje aplikaci využívanou pro prezentace. Výukový kurz Adobe Photoshop CS3 využijí především fotografové pro úpravu snímků, Adobe Illustrator CS3 je určen pro vytváření grafických dokumentů a Adobe Indesign CS3 pro grafický zlom.
Microsoft Office 2007

Microsoft Office PowerPoint 2007

Adobe Photoshop CS3

Adobe Illustrator CS3

Adobe Indesign CS3

V edici Jazyky pro firmy letos vyšly publikace určené pro mírně pokročilé uživatele anglického jazyka Telefonování v angličtině profesionálně a přesvědčivě, E-mailová korespondence v angličtině a Obchodní korespondence v angličtině, které se jistě budou hodit v každé kanceláři. Podobné zaměření má i učebnice pro samouky Angličtina v práci, kterou upotřebí zejména zaměstnanci nadnárodních firem. K učebnicím jsou přiložena i CD obsahující audio, video a další prezentace, díky nimž je výuka názornější.
Telefonování v angličtině profesionálně a přesvědčivě

E-mailová korespondence v angličtině

Obchodní korespondence v angličtině

Angličtina v práci


MARKÉTA PAVLÍKOVÁ