Archive of the AB

 


EUSJA General Assembly

eusja.jpg EUSJA General Assembly
& EUSJA Study Trip

Prague, Czech Republic
March 14–17, 2013

Important links

International cooperation

 

ESO

EUSCEA

AlphaGalileo

WFSJ

 

 

Books

English books prepared for publication by Academy bulletin

 

Akademie věd České republiky / The Czech Academy of Sciences 2014 a 2015

rocenka_obalka_en.jpg
The Czech Academy of Sciences has issued a report accounting selected research results achieved by its scientific institutes in all research areas in 2014 and in early 2015.
Full version you can find here.

 

kniha
VILLA LANNA IN PRAGUE
The new english expanded edition 

 

kniha
SAYING IT ...ON PAPER


Archive

Stopy AB v jiných titulech

Stopa AB v dalších médiích a knižních titulech

Dobré vztahy – základ spolupráce

Mezi důležité partnery Akademie věd ČR patří také město Třešť, kde se zámek v majetku akademiků využívá nejen ke konferencím, ale i pro potřeby kraje Vysočina a místních subjektů...

A nikde se dobré kontakty pracně budované při různých oficiálních jednáních neuvolní a neprohloubí tak, jako během společných neformálních setkání.
Nejinak tomu bylo také 28. června 2008 na fotbalovém hřišti v Třešti při již druhém sportovním klání mezi zástupci města, fotbalovým týmem reprezentujícím AV ČR, poněkud trénovanějšími mužstvy firem Podzimek a Pezag a profesionálními hokejisty pražské Sparty a jihlavské Dukly. Dlužno podotknout, že sportovci Akademie ve složení Tomáš Wencel (kapitán týmu a vedoucí Finančního odboru SSČ), Jiří Richter, René Borovička, Roman Ondráček, Michaela Báštěcká, Libor a Miloš Novák, Josef a Vojtěch Pithartovi a Luboš Ilek se umístili na třetím místě hned za Spartou a Duklou a stanuli tak pro letošní rok v čele amatérských sportovních týmů.
O společenskou a gastronomickou část programu se vyčerpaným amatérským sportovcům i mírně rozehřátým profesionálům poté za sponzorské podpory firmy Staropramen, Podzimek a synové, s. r. o., PEZAG, a. s., KOOL Trading, s r. o., Českého rozhlasu Region a Jihlavských listů postaral Zámecký hotel Třešť.

fotbal11

IMG_4430

IMG_4437

zamek2

autor fotografií: Marina Hužvárová, Archiv SSČ

16 Jul 2008